Kia Niro ir lielisks universāls, kas debitēja 2019. gadā un jau kļuvis par Dienvidkorejas auto industrijas klasiku. Tajā pašā laikā automašīna uzrāda izcilus pārdošanas apjomus gan mājās, gan tālu aiz tās robežām. Šodien mēs runāsim par atjaunināto Niro versiju, kas ir pārgājusi uz jauno E-GMP platformu un lepojas ar veselu virkni jauninājumu.
Mēs uzreiz atzīmējam, ka starp jaunajiem produktiem nav jaunu dzinēju, jo tika nolemts atstāt spēka agregātu līniju nemainīgu. Tas pats attiecas uz transmisiju un citiem būtiskiem automašīnas tehniskajiem aspektiem. Tā vietā izstrādātāji koncentrējās uz salona dizainu un aprīkojumu.

Salons, pretēji gaidītajam, pieturas pie vecās skolas un nepieņem nekādu minimālismu, ar kuru šodien ir piesātināts burtiski katrs jauns sedans vai krosovers. Tā vietā pircējiem tiks piedāvāts paaugstināts komforts un ļoti mājīgs interjers ar elektronikas pārpilnību un modernu multimediju sistēmu.
Eksterjers var lepoties ar lieliskiem vieglmetāla diskiem, jauku LED optiku un svaigu režģi. Turklāt tika nedaudz pārzīmēts automašīnas pārsegs un aizmugure, kas kopumā neietekmēja jau tā skaistā Kia Niro kopējo apkārtni.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Elektriskā Kia Niro paliks pie vecās skolas:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив