Skoda Karoq saņēma atjauninājumu

20-11-2022, 14:43
Čehijas Skoda pastāvīgais flagmanis ar nosaukumu Karoq saņēma vēl vienu atjauninājumu, ko var raksturot ar pārveidošanu. Modelis ieguva dažus jauninājumus pēc izskata, ieguva jaunu griezes momenta dzinēju, kā arī nedaudz atjaunināja interjeru. Tomēr parunāsim par visām šīs pārveidošanas funkcijām sīkāk.
Ārēji modelis ieguvis jaunu radiatora režģi, optiku, kā arī sānu lukturus ar sašaurinātu stilīgu formu. Turklāt parādījās iespaidīgas priekšējās gaisa ieplūdes atveres, zem kurām vicinās pārveidotas formas miglas lukturi. Tas viss nedaudz atsvaidzināja sedana izskatu un palielināja to līdz mūsdienu standartiem.

Dzinēju ziņā īpašu atklāsmju nav. Mums ir kļuvis pieejams jauns aspirētais 1,0 MPI ar 175 ZS, kas ir vairāk nekā pietiekami uz daudz pieticīgāku pārējās līnijas rādītāju fona. Kā transmisiju jūs joprojām varat izvēlēties starp mehāniku un labu mašīnu.
Nākamā mēneša laikā automašīna nonāks izstāžu zālēs, un tādēļ, ja plānojat iegādāties Skoda Karoq personīgai lietošanai, ir jēga pagaidīt, kad tiks izlaista pārveidotā versija. Galu galā atjauninātā sedana izmaksas būs nedaudz augstākas nekā pašreizējam modelim, kas stacijā tiek pārdots kā karsts kūkas.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Skoda Karoq saņēma atjauninājumu:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив