Kompaktais krosovers Volkswagen T-Roc tiks vispusīgi atjaunināts savā dzimtajā Eiropas tirgū. Auto pircējus varēs iepriecināt ar jaunu spēka agregātu līniju, izcilu dizainu, kā arī labiem jauninājumiem salonā. Tomēr mēs ejam secībā un runājam par visām pārveidošanas sarežģītībām tālāk tekstā.
Mēs sākam savu stāstu ar dzinēju līniju, kas tika papildināta ar vairākiem svaigiem benzīna un dīzeļdzinējiem vienlaikus ar vidējo jaudu 150 ZS. Tajā pašā laikā nevajadzētu gaidīt nekādas atklāsmes un spējas. Auto joprojām tiek pozicionēts kā ekonomisks kompakts, kura saturs būs pieejams ikvienam.

Arī dizaina ziņā viss ir atjaunināts diezgan pieticīgi, bet gaumīgi. Svaiga LED optika kopā ar diskiem un dažām jaunām apzīmogotām ķermeņa daļām izskatās diezgan labi. Tika pievilkts arī modeļa iekšpuse, kur parādījās labāka apdare no plastmasas un auduma.
Kopumā viens no VW flagmaņiem uzrāda izcilus pārdošanas apjomus, un visus atjauninājumus sajūsmināta krosoveru auditorija uztver ar lielu blīkšķi, pat neskatoties uz viņu pieticību. No otras puses, varbūt tieši tas ir vajadzīgs vidusmēra autobraucējam savam budžetam.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Volkswagen T-Roc ir atjaunināts Eiropas tirgū:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив