Plānotās atjaunināšanas laikā tika uzlabots labs krosovers Mitsubishi Xpander. Modelis klāstā ieguvis vairākus jaunus dzinējus, kā arī modificētu balstiekārtu. Turklāt ir nedaudz mainījies izskats un salona apdare. Visi šie atjauninājumi ir gaidāmi, jo auto ir populārs Rietumu pircēju vidū.
Vispirms parunāsim par jaunajiem dzinējiem, kurus pārstāv ļoti pieticīgi benzīna agregāti, kas savienoti pārī ar CVT. Atteikšanos no automātiskās pārnesumkārbas nosaka degvielas ekonomijas mērķis. Starp citu, šo iemeslu dēļ ir ierobežota arī vidējā dzinēja jauda 100 ZS.

Papildus motoram inženieri ir strādājuši pie automašīnas balstiekārtas, kas ir kļuvusi par kārtu mīkstāka un patīkamāka. Tika nomainīts arī instrumentu panelis, priekšējā sēdekļu rinda un diski. Starp citu, izskats, papildus jauniem riteņiem, saņēma radiatora režģi un optiku.
Kopumā atjauninātais Mitsubishi Xpander izskatās lieliski. Tajā pašā laikā modeļa izmaksas, pat ņemot vērā visus jauninājumus, gandrīz nav pieaugušas par 5%, salīdzinot ar pašreizējo versiju. Tas noteikti pozitīvi ietekmēs jau tā lieliskos auto pārdošanas apjomus.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Mitsubishi Xpander atjaunināšanas laikā tika uzlabots:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив