Citroen C3 ienāk jaunajos tirgos

17-07-2022, 18:45
Citroen ir gatavs piedāvāt savus produktus jaunajos tirgos. Šoreiz trešās pasaules valstis dosies iekarot kompakto jauniešu krosoveru Citroen C3, kas raksturojas ar pārsteidzošu dizainu un diezgan ekonomisku dzinēju līniju. Automašīna nonāks pārdošanā Indijā, Indonēzijā, Vjetnamā un Latīņamerikā.
Krosovers piedāvā pircējiem ļoti ekonomisku benzīna dzinēju līniju, kas spēj sagremot, tostarp etanolu, kas ir ļoti populārs Brazīlijā un Argentīnā. Junioru jaudas agregāti var lepoties ar nelielu atdevi aptuveni 80 ZS, savukārt to kolēģi ar turbokompresoru jau attīsta visus 110 zirgus.

No transmisijas šeit ir pieejama diezgan gaidīta mehānika un sešpakāpju automāts. Pilnpiedziņas nebūs, lai gan jau kādu laiku klīda runas, ka tā tiks pievienota speciālai Indijas tirgum plānotajai versijai. Tajā pašā laikā lielākā daļa sēriju tiks montētas šīs konkrētās valsts ražotnēs.
Rezultātā automašīnas izmaksas svārstās no 15 līdz 22 tūkstošiem eiro atkarībā no komplektācijas. Tie, tāpat kā citur, atšķiras ar komforta līmeni un pieejamajām iespējām. Vecākos apdares līmeņos ir uzstādīti stilīgi riteņi, klimata kontrole un uzlabota multivides sistēma ar uzlabotiem parkošanās sensoriem.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Citroen C3 ienāk jaunajos tirgos:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив