Labs kompaktais MPV Toyota Avanza nomainīja citu, šoreiz jau trešo paaudzi. Un, lai gan modelis tiek prezentēts gandrīz visos pasaules reģionos, tas uzrāda iespaidīgākos pārdošanas apjomus savā dzimtajā Āzijas reģionā. Ko mūsdienu prasīgajam klientam spēs piedāvāt šī mikroautobusa izstrādātāji? Noskaidrosim!
Pirmkārt, tika palielināta automašīnas riteņu bāze, kā arī nedaudz palielināti izmēri, kā rezultātā salons kļuva plašāks un ērtāks. Tika nomainīts arī priekšējais McPherson statnis un aizmugurējā sija, padarot kustību vēl vienmērīgāku un ērtāku.

Palielināts arī dzinēju klāsts. Runa ir par pāris jauniem dzinējiem ar pieticīgu 98 un 110 ZS atdevi. Tajā pašā laikā abi jaunpienācēji izceļas ar paaugstinātu degvielas patēriņa efektivitāti, kas ir tikai 5,2 litri uz simtu. Transmisija joprojām ir mehāniķis un piecu ātrumu automātiskā.
No opcijām tika pievienots gaisa kondicionieris ar jauniem gaisa vadiem aizmugurējiem pasažieriem, uzlabotu multimediju sistēmu un bezvadu uzlādi viedtālruņiem. Pēc izskata modelis saņēma režģi, lokus un lukturus, kas izskatās diezgan jauki.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Toyota Avanza ir mainījusi nākamo paaudzi:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив