Crossover Bentley Bentayga Outdoor Pursuits ir jauna īpašā klasiskā modeļa versija, kas pieder prestižajai Mulliner kolekcijai. Mulliner divīzija automašīnai sagatavojusi masīvas modifikācijas, kas ļaus turīgiem autobraucējiem pavadīt laiku ārpus pilsētas dabas klēpī, stilīgi izbaudot makšķerēšanu vai golfu.
Sāksim ar ārpusi, kas atradusi uzreiz trīs jaunas virsbūves krāsas. Turklāt pamatkrāsa ir Havana vai maigi brūna. Viņš dominē arī salonā, par ko mēs runāsim nedaudz vēlāk. Izceļas arī 22 collu spieķu riteņi, kas cita starpā var lepoties ar dimanta apstrādi.

Sedana iekšpusē pircējus sagaida dārga auduma pārpilnība, kas papildus sēdekļiem atradīsies uz durvīm un pat priekšējā paneļa. Daži interjera elementi ir izgatavoti no dārga dzintara koka, kas izceļas ar graciozajām taisnajām šķiedrām.
Mullinera datubāzē bija palicis spēka piedziņas klāsts un visa elektronika. Galu galā, neiejaucoties šajos elementos, projekts izskatās ļoti iespaidīgs. Kopumā tiks saražotas 11 šādas automašīnas, kas tiks izplatītas starp ļoti turīgajiem uzņēmuma klientiem.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Bentley Bentayga Outdoor Pursuits kopīgās specifikācijas:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив