Van Fiat Scudo tiek izlaists savā dzimtajā Eiropā. Komerciālā pārvadātāja budžeta modelis paplašinās itāļu klāstu prezentētajā klasē un mēģinās nostiprināt grupas pozīcijas tirgū. Pēdējos gados to ir bijis ārkārtīgi grūti izdarīt, pateicoties Francijas autoražotāju apbrīnojamajai aktivitātei, kas ir pārpludinājuši automašīnu izplatītājus ar pieņemamām cenām un ļoti kvalitatīviem furgoniem un kravas automašīnām.
Pats Fiat Scudo modelis tiks aprīkots ar benzīna un dīzeļa dzinēju klāstu, kuru vidējā jauda būs 140 ZS. Jā, tas nav tik daudz, taču šāda spēka agregātu līnija nepatērē daudz degvielas, kas ir īpaši svarīgi, ja furgonu pastāvīgi izmanto komerciālā organizācijā.

Jaunuma interjers arī nespīd ar volāniem, jo tas ir veidots praktiskā stilā ar minimālu nepieciešamo iespēju komplektu. Starp tiem: automātiskie logi, digitālais instrumentu panelis, diezgan uzticama automātiskā pārnesumkārba, apsildāmi priekšējie sēdekļi un sākuma līmeņa klimata kontrole.
Jūs varat uzskaitīt Fiat Scudo īpašības ilgu laiku, taču tas ir lieki, ņemot vērā automašīnas klasi un izmaksas. Mēs visi lieliski saprotam, uz kādu auditoriju šis komercsegmenta darbinieks ir vērsts, tāpēc novēlam viņam tikai lieliskus pārdošanas apjomus un valsts atpazīstamību!скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Eiropā tiek izlaists atjaunināts Fiat Scudo:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив