Volvo Concept Recharge ir jauns pilnvērtīgs zviedru elektroauto, kas joprojām ir koncepta statusā. Teorētiski kaut kam līdzīgam vajadzētu aizstāt pašreizējo krosoveru līniju, kuru vada XC40 Recharge, C40 Recharge. Jebkurā gadījumā uzņēmuma galvenais sabiedrisko attiecību vadītājs, kurš žurnālistiem prezentēja jaunumu, to aktīvi deva mājienus.
Tūlīt mēs atzīmējam automašīnas izskatu, kuru nepārprotami iedvesmoja Teslas proporcijas un gludās līnijas. To pašu var teikt par salonu, kas ir plašs un kaut kā sterili tīrs. Minimālisms, kas kļūst modē autoražotāju vidū, ir iekļuvis arī Volvo cietumos, kur tradicionāli pieturas pie augstākās klases interjera dizaina pieejām.

Tomēr prezentācijas gardākās detaļas, protams, bija automašīnas tehniskās īpašības. Tur ir uzreiz trīs jaudīgi elektromotori un ārkārtīgi ietilpīgs akumulators, kas salikts, izmantojot jaunas tehnoloģijas. Rezultātā SUV nobraukums ar vienu uzlādi ir iespaidīgi 800 kilometri WLTP ciklā.
Pagaidām šis koncepts tiek rādīts tikai žurnālistiem un zinātkārajiem elektromobiļu cienītājiem, lai gan iespējams, ka uz tā bāzes jau ir sākusies pilnvērtīga komerciālā modeļa izstrāde.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Volvo Concept Recharge runāja par zīmola nākotni:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив