2020. gada rudenī Pekinā tika prezentēts Honda HR, kas piesaistīja daudzu žurnālistu un parasto automašīnu izstādes apmeklētāju uzmanību. Pēc sešiem mēnešiem modelis nonāca masveida ražošanā. Un visbeidzot 2022. gada vidū kļuva zināms, ka modelis pāriet uz elektrisko vilci. Tiesa, līdz šim dzimtās Ķīnas tirgū.
Automašīna solās iepriecināt elektromobiļu cienītājus ar labiem tehniskajiem parametriem, par kuriem sīkāk runāsim vēlāk. Zem modeļa pārsega atradīsies viens elektromotors ar jaudu 120 kW. vai 163 ZS un 280 ņūtonmetru griezes moments.

Kas attiecas uz akumulatoru, tad to šeit attēlo 61,3 kWh vienība, kas ir pietiekama mūsdienu standartiem pieņemamā NEDC cikla 480 kilometriem. Tehniskā aprīkojuma ziņā modelis netiks tālu no sava benzīna līdzinieka, lai gan tas iegūs sava veida jauninājumus.
Pirmkārt, mums tiek solīta uzlabota multimediju sistēma, kas paredzēta darbam ar elektromobiļiem, kā arī atjaunināts digitālais informācijas panelis. Būs arī jauna ar akumulatoru darbināma klimata kontrole, jauni sēdekļi un nedaudz pārveidots ārpuses dizains.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Honda HR-V Ķīnā kļūst par elektrisku:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив