Opel jau sen ir pierādījis sevi kā izcilu autoražotāju. Mūsdienās šīs markas automašīnas ir pelnīti ļoti pieprasītas autobraucēju vidū, jo, neskatoties uz to pieejamību, Opel automašīnām joprojām ir augsta uzbūves kvalitāte un veiktspēja.
Tas lielā mērā tiek panākts, apvienojot un izmantojot vienu platformu visam modeļu klāstam. Piemēram, pavisam nesen Opel Astra Sports Tourer ir apvienojies ar franču kolēģi Peugeot 308 SW, kas diezgan labi pārdodas savā dzimtenē un arī citās Eiropas valstīs.

Tajā pašā laikā modeļa tehniskie parametri īpaši nemainīsies. Pie mums joprojām būs pieejams diezgan pieticīgs dzinēju klāsts ar vidējo jaudu 120 ZS. Tajā pašā laikā starp benzīna spēka agregātiem savu ceļu attārpoja arī vienīgais 1,5 BlueHDi turbodīzeļdzinējs, kas spēj nodrošināt 130 ZS jaudu. un 300 ņūtonmetru griezes moments.
Pārējais auto paliks praktiski nemainīgs, ja neskaita dažas piekares modifikācijas un nedaudz palielinātus virsbūves izmērus. Taču Sports Tourer jau ir lieliskas modernas automašīnas paraugs, tāpēc mēs pat nešaubāmies par tā augstajiem pārdošanas apjomiem jaunajā platformā.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Opel Astra Sports Tourer tiks apvienots ar francūžiem:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив