Toyota GR Yaris ir lielisks auto, kas kļuvis par pamatu uzlabojumiem un dažādām modifikācijām. Pavisam nesen Yaris pārgāja uz elektriskajām sliedēm, bet tagad no tā eksperimentāli ir izveidots modelis, kas spēj pārvietoties ar ūdeņradi. Auto saņēma atbilstošu spēkstaciju, kā arī dažas izmaiņas salona aprīkojumā.
Protams, galvenais jauninājums automašīnā bija ūdeņraža spēkstacija, kas darbojas ar degvielas elementiem. Tā jauda ir aptuveni 150 kW, kas pārsniedz 220 ZS. tradicionālajās mērvienībās. Turklāt automašīnas apakšā tika ievietota oglekļa šķiedras tvertne sašķidrinātajam ūdeņradim, kas spēj izturēt ļoti augstu spiedienu.

Pēc Toyota direktora domām, ūdeņraža automašīnas šobrīd ir perspektīvākais virziens aiz elektromobiļiem. Japāņu koncernam jau ir sērijveida Toyota Mirai, kas darbojas ar ūdeņradi. Jaunais projekts, kas balstīts uz Yaris, paplašina ūdeņraža modeļu līniju un, ļoti iespējams, sasniegs arī masveida ražošanu.
Šobrīd modelis tiek testēts un tiek pilnībā iedarbināts. Tuvākajā laikā automašīnas dinamiskie raksturlielumi tiks publicēti projekta oficiālajā tīmekļa vietnē. Mēs informēsim jūs par jaunākajiem notikumiem.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Toyota GR Yaris kļūst par ūdeņraža automašīnu:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив